Arendalsuka er en årlig arena som nå arrangeres for syvende gang, og setter ny rekord hvert år i antall besøkende. Der møtes små og store beslutningstakere fra hele det norske samfunnet.

I august samler Arendalsuka nasjonale toppolitikere, media og øvrige viktige aktører innenfor samfunns- og næringsliv. I 2107 var det over 50 000 besøkende og 200 utstillere.

– Det er derfor viktig for IKT-næringen å være til stede og vise hvordan vi sammen kan bidra til å bygge en bedre fremtid, sier IKT-Norges Arendalsuka-ansvarlig, Roger Schjerva.

Vise frem bredden i norsk IKT-næring

IKT-Norge ser frem til å benytte Arendalsuka til å vise frem hvem den norske IKT-næringen er, hvordan vi kan bidra til økt verdiskaping, og ikke minst hvordan vi kan løse viktige samfunnsutfordringer, som klimautfordringen og eldrebølgen.

– Gjennom ulike arrangementer vil vi i år vise frem bredden i den norske IKT-næringen – fra de som jobber med de teknologiske løsningene som kan få barna våre til å lære bedre, de som jobber med fremtidens helse, til de som bygger den infrastrukturen som er forutsetningen for resten av det digitale samfunnet, nemlig nettene og datasentrene, forteller Schjerva.

I løpet av uka får IKT-Norge dessuten besøk av flere ministre og viktige aktører i næringslivet. På blokka har vi med andre ord både koding, kompetanse, helse, bærekraft, digital infrastruktur med mer.

 

SE FULLSTENDIG OVERSIKT OVER VÅRE ARRANGEMENTER I LØPET AV UKA HER