Om Norwegian Internet Week

Norwegian Internet Week har sitt utspring i internett- og kommunikasjonsindustrien og er initiert av ledere og fagekspertise fra et bredt spekter av aktører i norsk ekom og internettnæring. IKT-bransjen berører oss alle i dagliglivet og med det øker behovet for en felles møteplass hvor myndigheter, offentlig sektor, privat næringsliv og bransjeaktører møtes for å diskutere utviklingen av det digitale Norge.

 

Norge og norske fagpersoner har vært sentrale i både forløpet til og internett slik vi kjenner det i dag. Det er flere bransjer og mange aktører som utvikler, bygger og drifter internett i samspill med partnere, kunder, myndigheter og brukerne. Vi er enige om at vi trenger mer fiber, vi trenger mer frekvenser til mobilnettene, vi må sikre nettene, tjenester og innhold er i endring og det er behov for å utfordre etablerte modeller. Dette og mer skal vi møtes om i oktober. Sammen skal bransjen skape en arena for kunnskap, ideer og muligheter.

 

Årets konferanse vil gå over to dager med parallelle sesjoner. Tematikken griper over nyheter innen transportsektoren som selvkjørende biler, roboter i banknæringen og utdanning via digitale læremidler som feks VR.

 

Vi skal også få lære om hvilke gevinster som kan hentes ut ved å øke digitaliseringstakten i offentlig sektor og hvilke kjennetegn vellykkede teknologibedrifter har, som gjør at Norge kan sikre et robust næringsliv.

 

Foredragsholdere

Reynir_1

Reynir Jóhannesson

Statssekretær
Samferdselsdepartementet

PålNedregotten_1

Pål Nedregotten

Konserndirektør
Amedia

SutI_1

Sut-I Wong

Professor
Handelshøyskolen BI

 
Dagfinn Ringås_1

Dagfinn Ringås

Adm. Dir.
Schneider Electric Norge

OSLO - NORWAY - 18.04.2017 -- IKT-Norge. HEIDI ARNESEN AUSTLID, administrerende direkt¯r -- PHOTO: GORM K. GAARE / EUP-BERLIN.COM
 
This image is delivered according to the terms set out in "Terms - Prices & Terms" on www.eup-berlin.com

Heidi Austlid

Adm. Dir.
IKT-Norge

Alexander Gray - formelt portrett

Alexander Gray

Direktør
PwC Consulting

erik cv_1

Erik Rehbinder

Sustainability Strategy 
Accenture

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anders Skoe

Adm. Dir.
Finn.no

gunnar_hovland_1

Gunnar Hovland

Adm. Dir.
BN Bank

Knold

Jon-Vidar Knold

Head of NCE Smart Energy Markets and Incubator
Smart Innovation Norway

Tore_01

Tore Kristoffersen

Prosjektdirektør
Lyse Fiberinvest

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Har du forslag til oss, vil du holde et foredrag eller lurer du på noe? Ring eller send sms til Thea på 93434077 eller send en e-post til thea@ikt-norge.no.